Deep Diving or Swimming Freestyle - Tūtlytė, Rita (Colloquia, 2025)
Rimantas Kmita (sud.) 2024. Virsmo link. Vėlyvojo sovietmečio literatūros socialumas ir estetinė raiška, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 455 p., ISBN 978-609-425-397-3.