„Ar aš galiu dar suspėti ką nors padaryti?“: Vytautas Kubilius ir intelektinis bei kritinis mąstymas kuriant valstybę - Bernotienė, Gintarė; Gudauskas, Renaldas; Landsbergis, Vytautas; Juknevičienė, Rasa; Kubilius, Andrius; Zingeris, Emanuelis; Mitaitė, Donata; Ališauskas, Vytautas; Peluritis, Laurynas (Colloquia, 2024)
-