Prasmių raiška, raiškos prasmė - Sprindytė, Jūratė (Colloquia, 2016)
Gitana Vanagaitė, Prasmių raiška Vandos Juknaitės kūryboje: Monografija, Vilnius: Lietuvos edukologijos universiteto leidykla, 2015, 312 p. ISBN 978-609-471-019-3