Stirlingo formulės klausimu - Mačys, Juozas J. (Lietuvos matematikos rinkinys, 2021)
Aptariamas Stirlingo formulės išvedimo būdų natūralumas. Elementariai įrodomas labai tikslus formulės variantas, kurio santykinis tikslumas yra 1/(1260n5).