Balsavimo teorijos metodų statistinė lyginamoji analizė - Krylovas, Aleksandras; Kosareva, Natalja (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Straipsnyje Monte Carlo eksperimentais palyginti 8 kandidatų rūšiavimo algoritmai. 6 iš jų sudaryti balsavimo teorijos pagrindu ir 2 – Kemeny medianos pagrindu. Didžiausius teisingų sprendimų skaičiaus vidurkius ir mažiausius nebaigtų balsavimo procedūrų skaičiaus vidurkius parodė Kemeny medianos pagrindu grindžiami rūšiavimo algoritmai.