m-osios eilės diskrečiojo uždavinio su nelokaliosiomis sąlygomis nulių aibė - Paukštaitė, Gailė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2016)
Šiame darbe yra gautas m-osios eilės diskečiojo tiesinio uždavinio su nelokaliosiomis sąlygomis nulių aibės pavidalas. Pateiktas pavyzdys.