Branduolinio reaktoriaus valdymo ir apsaugos sistemos aušinimo kontūro nusausėjimo modeliavimas - Listopadskis, Narimantas; Pabarčius, Raimondas; Tonkūnas, Aurimas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2023)
Santraukos nėra.