Fermento sluoksnio nelygumų amperometriniame biojutiklyje modeliavimas - Ivanauskas, Feliksas; Baronas, Romas; Kulys, Juozas; Sapagovas, Mifodijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Santraukos nėra.