Rymano dzeta funkcijos nelyginiai momentai - Laurinčikas, Antanas (Lietuvos matematikos rinkinys, 1999)
Straipsnyje gautas nelyginių logaritminių Rymano dzeta funkcijos momentų kritinėje tiesėje įvertis.