Logaritminės eilės 0 < pj < 1 begalinio indekso nehomogeninis kraštinis Rymano uždavinys - Alekna, Petras (Lietuvos matematikos rinkinys, 1998)
Nors homogeninio uždavinio atskiras sprendinys Ψ0(z) nėra aprėžtas, bet nehomogeninio uždavinio atskiras sprendinys Φ0(z) = Ψ0(z) /2πi∫L g(τ)dτ/ Ψ0+(τ)(τ - z) yra aprėžtas kiekviename begaliniame kreiviniame kampe Dj (j =1, m) . Gauta bendrojo sprendinio išraiška aprėžtų analizinių funkcijų klasėje B.