Lietuvos matematikų draugijos veikla 2021–2024 metais - Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2024)
Apžvelgiamas Lietuvos matematinis gyvenimas Lietuvoje ir LMD veikla per paskutinius trejus metus.