Tarpukario Lietuvos pedagoginė periodika trupmenų mokymo klausimais - Ragalytė, Birutė; Paukštienė, Alma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje apžvelgiama tarpukario Lietuvos periodika trupmenų mokymo klausimais. Analizuojama, su kokiomis problemomis mokant trupmenas susidūrė tarpukario Lietuvos matematikos mokytojai. Pateikiama, kaip aiškiau perteikti veiksmus su trupmenomis.
Keywords: tarpukario Lietuvos periodika; trupmenų mokymas; metodiniai patarimai