Sekvencinis skaičiavimas koreliatyvių žinių logikai - Giedra, Haroldas; Sakalauskaitė, Jūratė (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Darbe pristatomi pagrįsti ir pilni sekvenciniai skaičiavimai bendrąjai žinių logikai ir koreliatyvių žinių logikai.
Keywords: bendroji žinių logika; koreliatyvių žinių logika; sekvencinis skaičiavimas