Įtinklinto mokymo(si) metodo taikomosios matematikos dalykui taikymo patirties analizė - Kastickaitė, Joana; Krylovas, Aleksandras; Norvaišas, Saulius; Laukevičius, Tadas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2012)
Aprašoma pirmoji patirtis taikant įtinklintą mokymo(si) metodą (ĮMM) taikomosios matematikos dalyko dėstyme. ĮMM numato aktyvų studentų ir dėstytojo naudojimąsi internetinėmis technologijomis ir specialia programine įranga. Šio metodo taikymas matematikos dalykams nėra trivialus ir reikalauja ieškoti naujų didaktinių sprendimų.
Keywords: matematikos dėstymas; įtinklinto mokymo(si) metodas; inovatyvūs mokymo(si) metodai