Antrosios eilės diskrečiojo uždavinio su nelokaliosiomis kraštinėmis sąlygomis matricos branduolio dimensijos tyrimas - Paukštaitė, Gailė; Štikonas, Artūras (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Šiame darbe yra nagrinėjamas ryšys tarp antrosios eilės diskrečiojo uždavinio matricos defekto ir nelokaliųjų kraštinių sąlygų. Darbe taip pat pateikta gauta klasiﬁkacija bei pavyzdžiai.