Žymių metodas tiesinei laiko logikai - Pliuškevičius, Regimantas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Straipsnyje pateiktas korektiškas ir pilnas sekvencinis skaičiavimas tiesinei laiko logikai. Įrodymų baigtinumo nustatymui pateiktas naujas metodas naudojantis žymes. Šis metodas leidžia efektyviai taikyti modalines taisykles nagrinėjamai laiko logikai.