Išsigimusios elipsinės lygties Koši uždavinys - Korsakienė , Daiva (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Randamos dvi lygtiesz2(uzz + zkΔ u) + za(z)uz + b(z)u = 0sprendinių šeimos, analizinės hiperplokštumos T: {z = 0} aplinkoje, kai lygties ρ(ρ - 1) + a(0)ρ-+ b(0) = 0 šaknų skirtumas nėra sveikasis skaičius.