Periodinės dzeta funkcijos antrojo momento kritinėje tiesėje asimptotika - Šiaučiūnas, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje gauta periodinės dzeta funkcijos antrojo momento asimptotika kritinėje tiesėje.