Ugdymo mokslas ir praktika - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2001)
„Ugdymo mokslas ir praktika” –tai savitas bei originalus visybiško ugdymo modelis, neturintis analogų edukologinėje literatūroje ir tinkantis ne tik esamiems ir būsimiems pedagogams, bet ir tėvams bei plačiajai visuomenei.