Pratarmė - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2002)
Devintame šio leidinio tome aptariamos aktualios ugdymo ir švietimo problemos, iškylančios XXI amžiaus pradžioje įvairių tipų mokykloms.