Humaniškumo puoselėtoja (minint doc. dr. Stasės Dzenuškaitės 80-ąsias gimimo metines) - Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2004)
Straipsnis skirtas pedgogikos tepretikės ir praktikės S. Dzeniuškaitės jubiliejui.