Studentų kritinio mąstymo dispozicijų ir įgūdžių kaitos galimybės - Rimienė, Vaiva (Acta Paedagogica Vilnensia, 2006)
Straipsnyje pateikiama kritinio mąstymo samprata, struktūra, pristatomi studentų kritinio mąstymo dispozicijų ir įgūdžių tyrimo rezultatai, nagrinėjamos kritinio mąstymo ugdymo galimybės.