INFORMACIJA APIE AUTORIUS - Vilnensia, Acta Paedagogica (Acta Paedagogica Vilnensia, 2014)
VANDA ARAMAVIČIŪTĖ – socialinių mokslų (edukologijos) habilituota daktarė, Vilniaus universiteto Edukologijos katedros profesorė. Mokslinių interesų sritys: bendroji edukologija, ugdymas ir asmenybės dvasinis brendimas, ugdymo tyrimų metodologija. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: aramaviciute@gmail.comMARTYNA BAKAITĖ – Vilniaus universiteto Edukologijos katedros magistrantė. Mokslinių interesų sritys: suaugusiųjų švietimas, skaitmeninė kultūra, kalbų didaktika. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: martyna.bakaitė@gmail.comMIGLĖ DOVYDAITIENĖ – socialinių mokslų (psichologijos) daktarė, Vilniaus universiteto Bendrosios psichologijos katedros lektorė. Mokslinių interesų sritys: konsultavimo teorija ir praktika, šeimos krizių prevencija, trumpalaikė terapija, streso įveika, konfliktų sprendimas. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: migle.dovydaitiene@fsf.vu.ltLILIJA DUOBLIENĖ – socialinių mokslų (edukologijos) daktarė, Vilniaus universiteto Edukologijos katedros profesorė. Mokslinių interesų sritys: ugdymo filosofija, švietimo politika, tarpkultūrinis ugdymas, medijų raštingumo ugdymas. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: lilija.duoblienė@fsf.vu.ltJŪRATĖ ČERNEVIČIŪTĖ – humanitarinių mokslų (filosofijos) daktarė, Vilniaus Gedimino technikos universiteto Kūrybos verslo ir komunikacijos katedros profesorė. Mokslinių interesų sritys: komunikacija, kultūros ir medijų studijos, kūrybinės industrijos, inovacijos. Adresas: Pylimo g. 26/1, LT-01132 Vilnius. El. paštas: jurate.cerneviciute@vgtu.ltOLGA ILJINA – Vilniaus universiteto Edukologijos katedros doktorantė. Mokslinių interesų sritys: švietimo sociologija, socialinis teisingumas ugdant, grindžiamoji teorija. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: olgailjina@gmail.comŽILVINAS JANČORAS – Vilniaus Gedimino technikos universiteto Kūrybinių inovacijų laboratorijos vedėjas. Mokslinių interesų sritys: kūrybinės industrijos, inovacijos, inovacijų vadyba, verslo modeliai. Adresas: Linkmenų g. 5-35, Vilnius. El. paštas: zilvinas.jancoras@vgtu.ltALBINAS KALVAITIS – socialinių mokslų (sociologija) daktaras, Ugdymo plėtotės centro metodininkas. Mokslinių interesų sritys: švietimo sociologija, švietimo vadyba, bendrasis ugdymas. Adresas: M. Katkaus g. 44, LT-09217 Vilnius. El. paštas: albinaskalvaitis@gmail.comRUSNĖ KREGŽDAITĖ – socialinių mokslų (ekonomikos) doktorantė, Vilniaus Gedimino technikos universiteto Kūrybinių inovacijų laboratorijos jaunesnioji mokslo darbuotoja. Mokslinių interesų sritys: kūrybinės industrijos, kultūros ekonomika, ekonometrinė analizė. Adresas: Linkmenų g. 5-35, Vilnius. El. paštas: rusne.kregzdaite@vgtu.ltELVYDA MARTIŠAUSKIENĖ – socialinių mokslų (edukologijos) habilituota daktarė, Lietuvos edukologijos universiteto Edukologijos katedros profesorė. Mokslinių interesų sritys: bendroji edukologija, dorinis ugdymas, dvasingumo tyrimų metodologija. Adresas: Studentų g. 39, LT-08106 Vilnius. El. paštas: martisauskiene@gmail.comVAIDAS MORKEVIČIUS – socialinių mokslų (sociologijos) daktaras, Vilniaus Gedimino technikos universiteto Kūrybinių inovacijų laboratorijos mokslo darbuotojas. Mokslinių interesų sritys: socialinės apklausos, socialinių tyrimų metodai, kokybinė lyginamoji analizė, taikomoji statistika ir duomenų analizė. Adresas: Linkmenų g. 5-35, Vilnius. El. paštas: vaidas.morkevicius@vgtu.ltBIRUTĖ POCIŪTĖ – socialinių mokslų (psichologijos) daktarė, Vilniaus universiteto Bendrosios psichologijos katedros docentė. Mokslinių interesų sritys: pedagoginė psichologija, karjeros psichologija, mokymasis. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: birute.pociute@fsf.vu.ltŽIGIMANTAS PEČIŪRA – Vilniaus universiteto Bendrosios psichologijos katedros magistrantas. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas zigpec@gmail.comVAIDA PLATKEVIČIŪTĖ – Vilniaus universiteto Bendrosios psichologijos katedros studentė. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius.GIEDRĖ JUDITA RASTAUSKIENĖ – socialinių mokslų (edukologija) daktarė, Lietuvos sporto universiteto Taikomosios biologijos ir reabilitacijos katedros lektorė. Mokslinių interesų sritys: socioedukacinių tyrimų analizė. Adresas: Sporto g. 6, LT-44221 Kaunas. El. paštas: giedre.rastauskiene@gmail.comIRENA STONKUVIENĖ – socialinių mokslų (edukologijos) daktarė, Vilniaus universiteto Edukologijos katedros docentė. Mokslinių interesų sritys: pedagogikos istorija, ugdymo antropologija, ugdymas ir kultūra, ugdymas ir lytis. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: irena.stonkuvienė@fsf.vu.ltROLANDAS STRAZDAS – socialinių mokslų (vadyba) daktaras, Vilniaus Gedimino technikos universiteto Atvirojo kodo instituto mokslo darbuotojas, Mechanikos inžinerijos katedros docentas. Mokslinių interesų sritys: inovacijų valdymas, procesų tobulinimas, kolektyvinis kūrybiškumas, kūrybinės industrijos. Adresas: Saulėtekio al. 11, LT-10223 Vilnius. El. paštas: rolandas.strazdas@vgtu.ltSAULIUS ŠUKYS – socialinių mokslų (edukologijos) daktaras, Lietuvos sporto universiteto Sveikatos, fizinio ir socialinio ugdymo katedros vedėjas. Mokslinių interesų sritys: vaikų prosocialaus elgesio sportinėje veikloje ypatumai. Adresas: Sporto g. 6, LT-44221 Kaunas. El. paštas: saulius.sukys@lsu.ltMARIA TILK – socialinių mokslų (edukologijos) daktarė, Talino universiteto Edukologijos katedros docentė. Mokslinių interesų sritys: pedagogikos istorija, naratyvas. Adresas: Uus-Sadama 5, Tallinn 10120, Estija. El. paštas: maria.tilk@tlu.eeEDITA VAINIENĖ – Lietuvos sporto universiteto Sporto ir judesių mokslo centro doktorantė. Mokslinių interesų sritys: universitetinės kūno kultūros studijos, disciplininis identitetas. Adresas: Sporto g. 6, LT-44221 Kaunas. El. paštas: editavaina@gmail.comSVETLANA VASILIONOK – Vilniaus universiteto Edukologijos katedros magistrantė. Mokslinių interesų sritys: lietuvių kalbos mokymas tautinių mažumų mokyklose, Rytų filosofija, vizualinių menų taikymas mokymo(si) metu. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: svetlana.vasilionok@gmail.comVITA VENSLOVAITĖ – socialinių mokslų (edukologijos) daktarė, Vilniaus universiteto Edukologijos katedros lektorė. Mokslinių interesų sritys: ugdymo filosofija, muzikinis ugdymas, fenomenologija ugdyme. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: vitavensl@gmail.comCHARL C. WOLHUTER – socialinių mokslų (edukologijos) daktaras lyginamosios edukologijos ir tarptautinio švietimo profesorius. Mokslinių interesų sritys: lyginamosios edukologijos mokymas, lyginamosios edukologijos teorija, mokytojų rengimas, aukštasis mokslas Afrikoje. Adresas: North-West University, Private Bag X 6001, Potchefstroom Campus, South Africa. El. paštas: Charl.Wolhuter@nwu.ac.zaRIMANTAS ŽELVYS – socialinių mokslų (edukologijos) habilituotas daktaras, Vilniaus universiteto Edukologijos katedros profesorius. Mokslinių interesų sritys: švietimo politika, švietimo vadyba, aukštasis mokslas. Adresas: Universiteto g. 9/1, LT-01513 Vilnius. El. paštas: rimantas.zelvys@leu.lt
Keywords: none