Švietimo vadybos magistrantūros studijų raida - Želvys, Rimantas (Acta Paedagogica Vilnensia, 2003)
Straipsnyje pateikiamos autoriaus siūlomos švietimo vadybos, švietimo politikos ir švietimo administravimo traktuotės. Aptariama, kas turėtų būti švietimo vadybos magistrantūros studijų objektas. Atskleidžiamos kai kurios švietimo vadybos magistrantūros raidos Lietuvoje ir užsienyje tendencijos.
Keywords: švietimo politika; švietimo vadyba; švietimo administravimas; magistrantūros studijos; studijų programa