V. Targamadzės knygos „Konfliktų kontūrų brėžimas: ugdymo realybės kontekstas” vertė - Čiuladienė, Gražina; Aramavičiūtė, Vanda (Acta Paedagogica Vilnensia, 2007)
Vilijos Targamadzės knygos „Konfliktų kontūrų brėžimas: ugdymo realybės kontekstas” recenzija.
Keywords: ugdymo mokslas; monografija; V.Targamadzė