Графика и орфография судебной (актовой) книги Каунасского земского суда 1566-1567 гг. - Антонович, А. К. (Kalbotyra, 1961)
Kauno žemės teismo 1566–1567 m. tеismų knygos grafikos ir ortografijos sistema iš esmės niekuo nesiskiria nuo rašytų Baltarusijoje ir didžiųjų Lietuvos kunigaikščių bei lenkų karalių kanceliarijose rаštų baltarusių kalba.