JURGIS PLATERIS AND SIMONAS DAUKANTAS: IMPRESSIONS UPON READING THE MONOGRAPH ABOUT J. PLATERIS - BONČKUTĖ, ROMA (Knygotyra, 2013)
Klaipėdos universiteto Literatūros katedraHerkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, LietuvaEl. paštas: roma.bonckute@ku.lt
Keywords: none