Nauja monografija apie rankinės spaudos laikotarpį Vilniuje (anglų k.) - Kažuro, Ina (Knygotyra, 2024)
Бондар, Наталія Петрівна. Вiльнюськi Євангелiя 1575–1644 рр. з фондiв Нацiональноï бiблiотеки Украïни iменi В.I. Вернадського: дослiдження, попримiрниковий опис, альбом iлюстрацiй. Відповідальний редактор Галина Іванівна Ковальчук. Киïв: Нацiональна бiблiотека України iмені В.I. Вернадського, 2022. 480 с. ISBN: 9789660277519.