KLAIPĖDOS KRAŠTO IR KNYGŲ PASAULIO TAKAIS - POCYTĖ, SILVA (Knygotyra, 2014)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, Lietuva El. paštas: silva.pocyte@gmail.com KAUNAS, DOMAS. MAŽOSIOS LIETUVOS KNYGŲ LINK: DOKUMENTINIO PAVELDO SOCIALINĖJE APLINKOJE SAKYTINĖ IR VAIZDINĖ ISTORIJA. VILNIUS: VILNIAUS UNIVERSITETO LEIDYKLA, 2013. 279 P. ILIUSTR. ISBN 978-609-459-230-0.