Atrandant Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės knygos pasaulius: vyrų vienuolijų atvejis - Kažuro, Ina (Knygotyra, 2021)
Pietrzkiewicz, Iwona. Kultura książki w zakonach męskich Wielkiego Księstwa Litewskiego XV–XVIII wieku. Kraków: Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Pedagogicznego, 2019. 447 s. ISBN 9788380843356.