ŠVEDIJOS BIBLIOTEKŲ MOKSLINIO TYRIMO ŽURNALO „SVENSK BIBLIOTEKSFORSKNING“ NAUJIENOS - MACEVIČIŪTĖ, ELENA (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: elena.maceviciute@gmail.com