The Different “Bodies” of the Castle - Petrilionis, Antanas (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
Rec.: Vytautas Volungevičius, Pilies šešėlyje: teritorija, visuomenė ir valdžia Lietuvos Didžiojoje Kunigaikštystėje, Vilnius: Lietuvių katalikų mokslo akademija, Naujasis Židinys-Aidai, 2015