Comprehensive Reconstruction of Political Memory? - Krutulys, Titas (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Rec.: Justinas Dementavičius, Tarp ūkininko ir piliečio: modernėjančios Lietuvos politinės minties istorija, Vilnius: Lietuvos istorijos instituto leidykla, 2015.