Palyginti nepalyginama (apie Reginos Lakačauskaitės-Kaminskienės disertaciją „Miestiečio gyvenamosios erdvės modernizacija XX a. Du atvejai: tarpukario Kaunas ir sovietinis Vilnius“ ir jos gynimą) - Šiupšinskas, Matas (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]