Lietuvos televizijos filmų lobynas kino kritikos požiūriu. - Rec.: Pauraitė-Puplauskienė R. LTV filmai ir jų kūrėjai. Vilnius: Algimantas, 2009. 400 p. - Šermukšnytė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2011)
-