P. Žostautaitės pėdomis? Apie Ingridos Jakubavičienės daktaro disertaciją „Lietuvos vokiečių nacionalsocialistinė veikla (XX a. 3-4 dešimtmečiuose)" ir jos gynimą - Tumėnas, Tadas (Lietuvos istorijos studijos, 2008)
-