Lietuva Vakarų valstybių nuostatose (Apie Ramojaus Kraujelio daktaro disertaciją „Vakarų valstybių nuostatos Lietuvos okupacijos ir aneksijos klausimu 1940-1953 metais" ir jos gynimą) - Jakubčionis, Algirdas (Lietuvos istorijos studijos, 2006)
-