Rec.: Istoriografija ir atvira visuomenė. Tarptautinės mokslinės konferencijos Vilniaus universiteto Istorijos fakultete medžiaga (1996 09 24-29) - Šepetys, Nerijus (Lietuvos istorijos studijos, 2000)
-