Bajoriškas teismas bajoriškoje valstybėje: Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės vyriausiasis tribunolas XVIII a. antroje pusėje - Čelkis, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2014)
Apie Adamo Stankevič daktaro disertaciją „Lietuvos Vyriausiojo Tribunolo veikla XVIII a. antroje pusėje: bajoriškosios teisės raiška“ir jos gynimą