Vilniaus simpoziumas – šiuolaikinio sovietologo salonas. Apie penktąjį vėlyvojo sovietmečio ir posovietinio laikotarpio klausimams skirtą Vilniaus simpoziumą - Grišinaitė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2015)
...