Occupied Lithuania in the Front of the Cold War - Ėmužis, Marius (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Apie Ingos Zakšauskienės daktaro disertaciją „Vakarų radijo transliacijos į sovietinę Lietuvą 1950–1990 metais“ ir jos gynimą