Radvilų trimitai ir istorija - Čižauskas, Karolis (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Apie tarptautinę mokslinę konferenciją „Kunigaikščiai Radvilos. Garsiausia Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės didikų giminė“