Pinigai vėlyvųjų viduramžių Vidurio Europoje - Sakalauskas, Darius (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Rec.: Roman Zaoral (ed.), Money and Finance in Central Europe during the Later Middle Ages, London: Palgrave Macmillan, 2016