In speculo. Respublikos šlėkta ir jos idealas. – Rec.: Urszula Świderska-Włodarczyk, Homo nobilis. Wzorzec szlachcica w Rzeczypospolitej XVI i XVII wieku, Warszawa: Wydawnictwo Naukowe PWN SA, 2017 - Čižauskas, Karolis (Lietuvos istorijos studijos, 2018)
[tekstas lietuvių kalba]
Keywords: nėra