Prakalbinta Klėja. - Rec.: Gudavičius E. Lietuvos istorija nuo seniausių laikų iki 1569 m (l tomas). Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 1999. 662 p. - Manusadžianas, Paulius; Manusadžianas, Tomas (Lietuvos istorijos studijos, 2000)
-