Third Reality of Soviet Times - Grišinaitė, Rūta (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Rec.: Ainė Ramonaitė (moksl. red.), Nematoma sovietmečio visuomenė,Vilnius: Naujasis Židinys-Aidai, 2015, 387 p.
Keywords: -