Nuo „aukso legendos“ iki „šventųjų gyvenimų“ - Jakulis, Martynas (Lietuvos istorijos studijos, 2016)
Apie Gitos Drungilienės daktaro disertaciją „LDK katalikiškoji hagiografija: recepcija, sklaida ir šventųjų kulto bruožai XIV a. pabaigoje – XVII a. pradžioje“ ir jos gynimą
Keywords: -