Atminties svarstyklių beieškant - Kareniauskaitė, Monika (Lietuvos istorijos studijos, 2017)
Apie Mingailės Jurkutės disertaciją „Lietuvos partizanų karo atmintis: sovietinis, vietinis ir išeivijos pasakojimai“ ir jos gynimą
Keywords: -