NAUJI TSPMI PARENGTI LEKSIKOGRAFINIAI LEIDINIAI - Jankauskas, Algimantas (Politologija, 2015)
Gausėjančią Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto knygų lentyną pastaraisiais metais papildė trys nauji leksikografiniai leidiniai – „Politikos mokslų enciklopedinis žodynas“ (ats. redaktorius Algimantas Jankauskas), Egdūno Račiaus „Islamo žinynas“ ir Gedimino Vitkaus „Europos Sąjungos užsienio politika. Trumpas vadovas“. Vasario 13 dieną leidiniai buvo pristatyti tarptautinėje Vilniaus knygų mugėje. [...]