NAUJOJI POLITIKOS MOKSLŲ DIPLOMANTŲ LAIDA - Kaupinis, Karolis (Politologija, 2015)
Birželio 25 dieną Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje vyko iškilminga Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų (VU TSPMI) bakalauro ir magistro diplomų teikimo ceremonija. Nuskambėjus „Gaudeamus“ garsams, šventės svečius bei absolventus sveikino Lietuvos Respublikos Ministras Pirmininkas Gediminas Kirkilas, VU TSPMI direktorius prof. dr. Raimundas Lopata ir VU akademinių reikalų prorektorius dr. Juozas Galginaitis. [...]